Activiteit organiseren

Heb jij een leuk idee? Wil jij graag zelf (een) leuke activiteit(en) organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? Kom dan naar ‘BuBeClu’, dan kunnen wij je misschien wel verder helpen jouw idee tot werkelijkheid te brengen. Jij krijgt de ruimte, wordt gezien, gehoord en gestimuleerd om je kwaliteiten optimaal in te kunnen zetten.

Wij hebben 1 middelgrote en 1 grote, gezellige, handige ruimte ter beschikking voor uw activiteit.

De middelgrote ruimte:

Deze ruimte word door ons beschouwd als de gezellige, knusse maar ruime woonkamer. Aan onze riante tafels kun je gemakkelijk met een groot gezelschap zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vergadering, een theekransje, een knutselactiviteit of een ander initiatief. In deze ruimte is een beamer aanwezig en een klein keukentje met wasbak.

De grote ruimte:

Onze grote ruimte word gebruik voor verschillende uiteenlopende doeleinden. Zo worden er danslessen gegeven, maar ook word de ruimte gebruikt voor tentoonstellingen en wordt er jaarlijks de schoolmusical uitgevoegd. De ruimte is ook geschikt om te gebruiken voor een bruiloft of andere feesten en partijen. In deze ruimte is een grote bar aanwezig die van alle gemakken is voorzien. Zo beschikt de bar over professionele koelingen en een tap. De ruimte is voorzien van discolampen en er is een aansluiting aanwezig waar een D.J. zijn spullen zo kan inpluggen.

In de opslagruimtes naast de grote ruimte staan genoeg stoelen om alle gasten te kunnen laten zitten. Ook zijn er genoeg tafels waar de kopjes koffie en thee op gezet kunnen worden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de ruimtes eens komen bekijken? Dat kan! Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een bezichtiging. De gegevens vind je op onze ‘contact’ pagina.