Zalen informatie

De kleine zaal

Deze ruimte van 55m² wordt door ons beschouwd als de ideale plek om samen te komen, te genieten van gezelligheid en te profiteren van ruimte en comfort. Met zijn knusse sfeer en toch voldoende ruimte biedt deze ruimte talloze mogelijkheden voor diverse activiteiten en bijeenkomsten. Aan onze riante tafels is er voldoende plaats voor een groot gezelschap, waardoor deze ruimte geschikt is voor een breed scala aan gelegenheden. Of het nu gaat om een zakelijke vergadering, een ontspannen theekransje, een creatieve knutselactiviteit, een uitgebreid familiediner of elk ander initiatief dat je in gedachten hebt, hier ben je aan het juiste adres.

Bovendien is deze ruimte uitgerust met moderne voorzieningen om aan al je behoeften te voldoen. Er is een beamer met projectiescherm aanwezig, waardoor het organiseren van presentaties, lezingen of films kijken moeiteloos wordt. Daarnaast vind je hier een handig klein keukentje met een wasbak. Kortom, deze ruimte biedt de perfecte balans tussen gezelligheid, functionaliteit en veelzijdigheid voor elke gelegenheid die je in gedachten hebt.

De grote zaal

Onze grote ruimte van 180m² biedt een veelzijdige omgeving voor diverse activiteiten en evenementen. Hier schitteren dansers tijdens energieke danslessen, spelen bands de sterren van de hemel, ontvouwen inspirerende tentoonstellingen zich met creatieve flair, en jaarlijks wordt het podium betoverd door de schoolmusical.

Deze ruimte is tevens de ideale keuze voor bruiloften en feesten, met een goed uitgeruste bar voorzien van professionele koelingen en een tap, klaar om gasten van hun favoriete drankjes te voorzien. Wat betreft entertainment, beschikken we over een podium, krachtige geluidsboxen en kleurrijke discolampen, met een handige aansluiting voor zowel DJ’s als live bands. Voor visuele presentaties staat een beamer met projectiescherm tot je beschikking. In onze opslagruimtes hebben we voldoende stoelen om al je gasten comfortabel te laten zitten, evenals tafels en statafels om drankjes en versnaperingen te plaatsen. Met andere woorden, deze locatie biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde activiteit. Laat ons simpelweg weten wat je specifieke wensen zijn en we passen de ruimte met plezier aan om aan al je verwachtingen te voldoen.

Reacties zijn gesloten.