Over BuBeClu

BuBeClu staat voor Burgers, Bedrijven en Clubs.

Buurthuis, samen doen, gezelligheid, sociaal bijeenkomen.

BuBeClu is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. We investeren in het gebouw en verbeteren zo stapsgewijs onze faciliteiten voor uw gebruiksgemak.

Onze visie is het faciliteren van een gebouw voor de gemeenschap en te voorzien in de wensen en behoeften van burgers, bedrijven en clubs.

Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende initatieven.

Wilt u vrijblijvend een keer komen kijken neem dan contact met ons op.

Ons gebouw is uitermate geschikt voor het faciliteren van;

Verjaardag Feestje Toneel Dans
Oefenruimte Evenement Kleinkunst Vergadering
Vereniging Film Muziek Workshop

Wij hebben 1 middelgrote en 1 grote, gezellige, handige ruimte ter beschikking voor uw activiteit.

De Kleine Zaal:

Deze ruimte word door ons beschouwd als de gezellige, knusse maar ruime woonkamer. Aan onze riante tafels kun je gemakkelijk met een groot gezelschap zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vergadering, een theekransje, een knutselactiviteit, een familiediner of een ander initiatief. In deze ruimte is een beamer aanwezig en een klein keukentje met wasbak.

De Grote Zaal:

Onze grote ruimte word gebruik voor verschillende uiteenlopende doeleinden. Zo worden er danslessen gegeven, maar ook word de ruimte gebruikt voor tentoonstellingen en wordt er jaarlijks de schoolmusical uitgevoerd.

De ruimte is ook geschikt om te gebruiken voor een bruiloft of andere feesten en partijen. In deze ruimte is een grote bar aanwezig die van alle gemakken is voorzien. Zo beschikt de bar over professionele koelingen en een tap. De ruimte is voorzien van discolampen en er is een aansluiting aanwezig waar een D.J. en of band zijn spullen zo kan inpluggen.

In de opslagruimtes staan genoeg stoelen om alle gasten te kunnen laten zitten. Ook zijn er genoeg tafels en statafels waar de kopjes koffie/thee of bier op gezet kunnen worden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de ruimtes eens komen bekijken? Dat kan! Voor een sfeerimpressie verwijzen we je naar het hoofdmenu. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een bezichtiging. De gegevens vind je op onze contactpagina.


Reacties gesloten.